Direktlänk till inlägg 11 januari 2017

Det här är hur jag trakasserar kundtjänsten när de inte betalar ut min bonus

Av Mikael Ståhlnacke - 11 januari 2017 20:41

Det här är hur jag trakasserar kundtjänsten när de inte betalar ut min bonus


En av många anledningar till att människor unnar sig ett spel hos spelbutikerna är att känna spänningen som kommer med att vänta på resultaten. Jag personligen brukar spela för fräcka €20 på vissa matcher, inkluderat de som jag bara tittar på för skojs skull. Men detsamma kan inte sägas om onlinespelbolagen. Men om du frågar de flesta personerna och dig själv, kommer du att hålla med mig om att de flesta personerna är tveksamma till att spela online då de inte tror att spelbolagen kommer att betala ut vinsterna, eller bonusarna som de påstår sig erbjuda.


Samtidigt som det ligger en del sanning i det, kan vissa spelbolag också vägra att betala ut speciellt om de känner att en spelare utnyttjar bonusen genom att gå emot villkoren eller om de misstänker att en spelare har ett bedrägligt beteende. Vi har även sett vissa historier publiceras i media angående ett spelbolag som vägrade att betala ut vinster och bonuspengar till en spelare, uppenbarligen på grund av ett systemfel eller problem med att få den relevanta informationen som behövdes för att genomföra utbetalningen. Det är inte skrämmande att vissa av oss inte tror på detta även om det är sant, speciellt om en spelare spelar hos ett mindre trovärdigt spelbolag.


Å andra sidan kommer ryktbara spelbolag knappast att undanhålla dig dina bonuspengar eller utbetalningar, speciellt om du har uppfyllt alla villkor som krävs för att betala ut pengarna, oavsett summa. Men om du tänjer eller bryter mot några av reglerna är dina chanser att få betalt väldigt små. För att vara allvarlig, vad gör du om ett spelbolag vägrar att betala ut bonusen, låter du vinsterna vara? Finns det en formel eller ett tillvägagångssätt som du kan använda för att få vad som är ditt? Det finns det faktiskt och det är därför jag har förberett denna korta artikel.


Hur du kräver din obetalda bonus

Jag kommer ihåg min första tid som spelare, när spelbolagen fortfarande försökte erbjuda lukrativa bonusar med väldigt snälla spelkrav, då fanns det massor av fall med obetalda bonusar. Det är sådana fall som hjälpte oss att skaffa erfarenheter om hur man kräver bonusar. Detta inkluderar ett antal sätt som inkluderar följande:


Hota med att du kommer att avaktivera kontot och flytta till en konkurrent – precis som med alla andra verksamheter vill inte spelbolagen förlora sina spelare till en rival eller konkurrent. Detta kommer kanske inte att fungera på några av de stora bolagen som Bet365, Ladbrokes eller William Hill då de har en enorm kundbas, som växer för varje minut. Men med de kommande spelbolagen som också är kända för inte betala ut bonusarna, kommer det att fungera väldigt bra.


Genom att bara nämna orden ”negativ recension” – Styrkan med internet har fört med sig styrkan av recensioner. Nu för tiden beror allt på andra spelares erfarenheter för att bestämma hur trygg, säker eller pålitlig en sida är. Personligen skulle jag aldrig besök en sida som har fler än tre recensioner som tar upp samma sak. Spelbolagen är väl medvetna om detta, vilket för med sig att de alltid vill ha positiva recensioner. Om de inte skulle betala ut den bonus du förtjänar, låt dem veta att mer än gärna kommer att uttrycka din åsikt hos några av de bästa sidorna för recensioner av webbsidor. Om detta inte hjälper, rekommenderar jag denna andra metod.


Rapportera till det organ som har licenserat bolaget – om det är ett licenserat och registrerat spelbolag, kan du rapportera händelsen till de som har utfärdat licensen. Vanligtvis, efter att ha granskat ditt fall, kommer spelbolaget att ombedjas att betala ut dina bonuspengar så väll som ett straff. Om klagomålet kvarstår kommer licensen att dras in och spelbolaget kommer att behöva göra en ny ansökan om en ny licens.


Slutsats

För att undvika alla dessa problem och bekymmer med att gå axel mot axel med spelbolagen för bonuspengar, rekommenderar jag starkt att du besöker de sidor som har ett bra rykte online. Bet365, Betway, Ladbrokes, William Hill, Paddy Power bland andra sidor har en lång historia av att erbjuda speltjänster och deras rykte när det kommer till betalningar av bonusar är fantastiska.


En annan viktig sak är att innan du registrerar dig på en sida ska du vara säker på att du har läst flera recensioner om hur de behandlar sina kunder. Samtidigt som de flesta recensionerna är partiska och inkorrekta, ger de som har skrivits av spelare som oss alltid en sann bild av verkligheten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Ståhlnacke - 31 januari 2017 23:15

Är det verkligen att föredra att göra en cash out på spelsidor?   Som de flesta redan vet utvecklas spelbranschen varje dag och blir bättre på många sätt. Utvecklingen av spelbranschen sker kanske på grund av den hårda konkurrensen bland onlinesp...

Av Mikael Ståhlnacke - 28 januari 2017 23:15

2 Fantastiska Sporter att spela på hos Spelsidor Du hade lagt ett spel på 1 pund på Leicester City att vinna Engelska Premier League titeln under säsongen 2015/2016 hade du vunnit härliga 5000 pund vid slutet av säsongen. Min erfarenhet säger mig a...

Av Mikael Ståhlnacke - 23 januari 2017 23:00

4 olika sätt för att vinna mer på Fotboll   Fotboll är helt klart den största och populäraste sporten i världen idag, med flera miljoner fans och folk som tittar på tv från olika delar av världen. Det innebär såklart att sporten är den största ma...

Av Mikael Ståhlnacke - 19 januari 2017 23:08

3 Smarta Saker för att vinna mer hos Spelsidor   När ett fotbollslag går ut på planen för att möta sina motståndare brukar deras coach vanligtvis ha lagt ett par timmar på att göra research i ett försök att få ett övertag. Han kommer att göra det...

Av Mikael Ståhlnacke - 18 januari 2017 22:00

Varför jag spelar Starburst på min lunchrast Starburst spelmaskin är utan tvekan en av de mest eftersökta spelmaskinerna online. Net Entertainments spelmaskin finns hos de flesta av de bästa onlinecasinon som erbjuder NetEnts spelmaskiner. Jag hade...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se