Direktlänk till inlägg 19 januari 2017

3 Smarta saker för att vinna mer hos spelsidor

Av Mikael Ståhlnacke - 19 januari 2017 23:08

3 Smarta Saker för att vinna mer hos Spelsidor


När ett fotbollslag går ut på planen för att möta sina motståndare brukar deras coach vanligtvis ha lagt ett par timmar på att göra research i ett försök att få ett övertag. Han kommer att göra det genom att titta på hur motståndarna har spelat, systemet de har använt och viktigast, takten som de har använt i det förflutna. Genom att göra det kommer coachen att försöka få ett övertag över motståndarlaget genom att ta fram en plan som förhoppningsvis kommer att ge han lag tre poäng.


Samma strategi gäller för oss, spelarna som använder olika spelbolag för att lägga våra spel. Det är avgörande att innan vi kan lägga ett spel, förstår hur spelbolagen opererar, hur det kommer fram till sina odds, hur deras odds förändras under livespel, varför det finns ett maxbelopp för hur mycket man kan spela för och självklart de olika sätten på vilka spelbolagen tjänar pengar. Av de nämnda metoderna är det utan tvekan det senaste alternativet som är det viktigaste då spelbolaget vinner när du förlorar och precis som för coachen om vi har en bättre förståelse för hur spelbolagen fungerar, kommer vi att ha övertaget över dem.


Så genom att använda min erfarenhet som spelare har jag bestämt mig för att ta fram en detaljerad artikel som fokuserar på små saker som du kan pröva på hos spelsidorna och ha övertaget. Du har kanske stött på ett par av dem online men några av sidorna du hittade har kanske bara lämnat väldigt kortfattad information om hur man utför tipsen på rätt sätt.

1.   Förstå arbing

Arbing är ett av de viktigaste och mest omtalade kontroversiella teknikerna online då spelbolagen hatar spelare som använder det för att lägga spel. Huvudsyftet med arbing är att det ger dig minimal risk när du lägger spel och ger dig därigenom möjligheten att gå med vinst på lång sikt.


Ordet arbing kommer från arbitrage, ett ord som används för att beskriva syftet med att simultant köpa och sälja tillgångar eller aktier. Men med de senaste framstegen inom teknologin har arbitrage hittat fram till spelande även om inte alla sidor tillåter det, det är ett vanligt fenomen hos en speciell sida – Betfair. Det vanligaste ordet du kommer att hitta i samband med arbing är spelande.


Hur fungerar arbing/matched betting?

För att förstå hur det fungerar kommer vi att titta på mötet mellan Leicester City och Chelsea FC. Bet365 erbjuder odds till 3.9 på Leicester att vinna och 1.6 Chelsea att vinna. Men Sky Sports erbjuder högre odds på Chelsea att vinna till 1.9 men lägre odds på Leicester City att vinna till 2.9


Du bestämde dig därför för att lägga 200 pund på Chelsea at vinna hos Sky Sports och spelade på Leicester att vinna hos Bet365 och sedan räknar du ut summan du satsar genom att multiplicera insatsen på 200 pund med resultatet av 1.6/1.9 Det kommer därmed resultera i 200 x (1.6/3.9) = 82. Summan som du kommer att satsa på båda spelen är 282 pund


Om Chelsea vinner matchen har du en chans att få totalt 380 pund från Sky sports och därigenom göra en vinst på 98 pund på båda spelen. Om Leicester City vinner kommer insatsen på 82 pund att ge dig 319,80 pund – vilket ger dig en vinst på 37.80 pund på båda spelen.


Du tänker antagligen att varför ska jag investera en stor summa pengar för en så liten vinst? Nå, vinsten från matchen är kanske inte så stor men det begränsar faktiskt vanligtvis riskerna. Om du håller dig lugn och har tålamod kommer du att kunna gå med vinst i det långa loppet.

2.   Värdespel

Enkelt uttryckt, värdespel handlar om att kapitalisera på spelbolagets ”misstag” för att vinna mer pengar. Du kommer säkerligen inte att hitta ett odds på 10/1 för att Chelsea ska slå Fleetwood Town, men den stora skillnaden med värdespel är spelarens förmåga att kunna hitta värdet i oddset och utnyttja det. Med andra ord, ett värdespel är ett där, enligt din åsikt har extrapolerade odds än normalt. I vissa fall har några av spelen blivit vinstgivande, samtidigt som de också kan förlora, men det kommer inte att spela någon roll för en professionell spelare då det viktiga är att utöka ditt konto i det långa loppet.


Hur räknar du ut värdet i ett spel?

Formeln som vanligtvis används för att räkna ut värdet i det spel är följande:


Värde = (sannolikhet % x odds)/100


Slutresultatet bör vara en siffra som är högre än 1.00 Det innebär att den genomsnittsliga utbetalningen för ett spelat pund bör vara högre än 1 pund. Om vi till exempel antar att Chelsea besöker White Hart Lane där oddsen för att Chelsea ska vinna matchen är 4.00 eller 3/1. Det innebär att sannolikheten för att Chelsea ska vinna är 25 %. Men om vi ger Blues 5 % extra på grund av magkäsnla har vi ett slutvärde på 30 %. Räkna värdet på detta spel:


Värde = (30 × 4)/100 =1.2


3.   Lär dig sköta ditt saldo

En bra hantering av dina spelsummor är en sak som hela tiden har sänkt spelare. I fall att du är en nykomling, betyder ordet spelsumma summan du använder för att lägga dina spel. Samtidigt som de flesta webbsidorna erbjuder olika alternativ för att sköta dina pengar, har de flesta spelarna ingen koll och fortsätter att spendera utan budget. Slutresultatet brukar vara att de flesta förlorar pengarna, inkluderat vinsterna som de har gjort.


Så om du vill vinna mer hos spelsidorna, rekommenderar jag starkt att du börjar med en summa som kan ta förluster. Om du planerar att spela i enheter med 1 enhet per spel, då rekommenderar jag verkligen att du börjar med en summa på minst 40 enheter. Om du har råd en initial summa på 1000 pund kommer det att vara bättre för dig! Kombinera nu expertisen som du har fått från att identifiera värdespel och säg att du träffar rätt i 60 % av fallen, min vän du kommer att skratta hela vägen till banken.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Ståhlnacke - 31 januari 2017 23:15

Är det verkligen att föredra att göra en cash out på spelsidor?   Som de flesta redan vet utvecklas spelbranschen varje dag och blir bättre på många sätt. Utvecklingen av spelbranschen sker kanske på grund av den hårda konkurrensen bland onlinesp...

Av Mikael Ståhlnacke - 28 januari 2017 23:15

2 Fantastiska Sporter att spela på hos Spelsidor Du hade lagt ett spel på 1 pund på Leicester City att vinna Engelska Premier League titeln under säsongen 2015/2016 hade du vunnit härliga 5000 pund vid slutet av säsongen. Min erfarenhet säger mig a...

Av Mikael Ståhlnacke - 23 januari 2017 23:00

4 olika sätt för att vinna mer på Fotboll   Fotboll är helt klart den största och populäraste sporten i världen idag, med flera miljoner fans och folk som tittar på tv från olika delar av världen. Det innebär såklart att sporten är den största ma...

Av Mikael Ståhlnacke - 18 januari 2017 22:00

Varför jag spelar Starburst på min lunchrast Starburst spelmaskin är utan tvekan en av de mest eftersökta spelmaskinerna online. Net Entertainments spelmaskin finns hos de flesta av de bästa onlinecasinon som erbjuder NetEnts spelmaskiner. Jag hade...

Av Mikael Ståhlnacke - 14 januari 2017 22:00

Vad du måste lära dig om odds   Du har kanske problem om du vill investera tungt i sportspel, speciellt om du inte har en bra förståelse för spelodds och de olika formaten för odds som används. För att kunna lägga spel och gå med vinst på spelen,...

Skapa flashcards