Direktlänk till inlägg 23 januari 2017

4 Olika sätt för att vinna mer på Fotboll

Av Mikael Ståhlnacke - 23 januari 2017 23:00

4 olika sätt för att vinna mer på Fotboll


Fotboll är helt klart den största och populäraste sporten i världen idag, med flera miljoner fans och folk som tittar på tv från olika delar av världen. Det innebär såklart att sporten är den största marknaden för spel. Om det är i en spelbutik eller online, så bildar fotboll en enorm del av sportspelsbranschen och det innebär en sak för oss spelare – valmöjligheter! Olikt andra sportevenemang så som tennis, cricket, e-sporter eller hästkapplöpning som bara har ett par spelformer, erbjuder fotboll oss en mängd olika spelformer som är anpassade för att passa alla typer av spelare.


Oavsett om du bestämmer dig för att satsa 50 pund på att spela på några av dina favoritlag, eller bestämmer dig för att satsa 1 pund på ett kombinationsspel på ett gäng olika lag runt om i olika europeiska ligor, är en sak du kan vara säker på att marknaden för spel på fotboll proppfull av olik alternativ.


Det är självklart fantastiskt och goda nyheter för oss som spelare, men det kommer bara att vara till din fördel om du är helt medveten om vad du gör. Att hoppa rätt in i det utan att veta vad du ska leta efter eller utan att förstå hur systemet fungerar kommer att leda till katastrof. Varför? Då utan att helt förstå det, kommer du bara att göda spelbolagen samtidigt som ditt konto töms! Det kommer att ske då antalet spelformer som är tillgängliga hos de olika spelbolagen är så många att du kan bli förvirrad över vad du ska välja, speciellt om det är första gången du spelar.


Så hur går du med vinst på fotboll? För att hjälpa dig att nå finansiell frihet har jag satt ihop denna artikel om olika sätt för att vinna mer på fotboll. Denna artikel är till för att hjälpa dig att höja självförtroendet nästa gång du spelar online. Som tidigare nämnt, finns det massor av alternativ att välja på och som ett resultat av det kommer detta bara vara en del av en serie som jag har förberett åt dig.


Olika sorters spel på fotboll

Innan du kan börja spring, måste du först lära dig att gå. I fotbollsvärlden motsvarar det att förstå de olika alternativen du har när du spelare. Innan du kan kliva upp och lägga olika sorters spel eller implementera olika spelstrategier, är det avgörande att du förstår de bästa sorterna av spel du kan lägga. För att hjälpa dig med det har jag beskrivit de olika spelen du kan lägga.


1.    Vinnare

Detta är den vanligaste formen av spel online och det låter dig spekulera om vilka som kommer att vinna matchen. Genom att ställa de olika lagen mot varandra kommer spelet på vinnare att presenteras i formen av fraktioner – det är extra vanligt i mitt hemland, eller i decimaler som är vanligt i resten av de europeiska länderna.



I ett sådant spel finns det i normala fall en underdog och en favorit och oddsen kommer att skilja sig åt mellan lagen. När till exempel Tottenham FC tar emot Chelsea FC, kommer oddsen att vara för jämna för att avgöra. Men med tanke på statistiken om hur Spurs har spelat hemma, deras nuvarande form och deras tidigare möten med samma lag, är oddsen till att vinna mot Chelsea låga.


Men oddsen kommer alltid att röra på sig beroende på när och hur folk lägger sina spel. Till exempel vid ett tillfälle så är oddsen till att Spurs ska vinna matchen 2.80 mot det på Chelsea som ligger på 2.7 Men vid den tiden lagen spelar matchen var oddsen satta till 2.70 mot 3.00 Detta innebär att om du ville få bättre värde för oddsen, och det brukar vara så i vanliga fall, bör du alltid lägga ditt spel tidigare i veckan. Det är vad vi kallar värdespel!

2.    Kombinationsspel på fotboll

Detta är kanske det bästa sättet för att tjäna en enorm summa pengar på din investering. Denna spelform låter dig satsa dina pengar på ett urval av matchresultat. Men olikt spel på vinnare där du bara väljer en match som ditt spel, låter kombinationsspelet dig göra flera val i ett spel där oddsen multipliceras. Låt oss ta en ditt på ett exempel nedan.

 

Champions League urval

Benfica vs Borussia Dortmund – Respektive odds 3.50 och 2.05

Paris SG vs FC Barcelona – Respektive odds 3.40 och 2.10

Bayern Munich vs Arsenal – Respektive odds 1.45 och 7.00

Real Madrid vs Napoli – Respektive odds 1.44 och 7.00

Bayern Leverkusen vs Atletico Madrid – Respektive odds 3.60 och 2.15


Genom att använda våra exempel ovan, vad händer om jag tror att Borussia, Barcelona, Arsenal, Real Madrid och Atletico Madrid kommer att vinna sina matcher, kan jag inte lägga ett kombinationsspel och få ett sammanlagt odds på 93 istället för att lägga separata spel. i en sådan situation, bör jag lägga ett kombinationsspel.

3.    Livespel på fotboll

Detta är ett annat sätt genom vilket du kan utöka dina chanser till att vinna spel online. Genom livespel kan du enkelt välja matcher, spekulera och lägga dina spel för att få en chans att vinna. Jämfört med pre-match spel (de du lägger innan ett event har påbörjats) är livespel ett bättre sätt för att tjäna stora summor pengar då oddsen kommer att röra på sig beroende på hur matchen fortlöper, chanserna att förlora ett sådant spel är dessutom minimala. Den enda fördelen med pre-match spel jämfört med livespel är alla spelformer som är tillgängliga. Annars är det bättre att lägga spelen medan matchen fortlöper för att vinna mer på spel på fotboll online.


4.    Parlay spel

Parlay spel liknar kombinationsspel på det sättet att man börjar med en insats där du sedan tar dina vinster och senare delar ut dem på ett par olika spel. Parlay spel kan antingen vara pre-match spel eller livespel men min erfarenhet säger mig att livespelen är mycket bättre då de har bättre och förstärkta odds. Genom parlay spelen kan du tjäna en saftig bonus från en initial insats på låt oss säga 10 pund.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Ståhlnacke - 31 januari 2017 23:15

Är det verkligen att föredra att göra en cash out på spelsidor?   Som de flesta redan vet utvecklas spelbranschen varje dag och blir bättre på många sätt. Utvecklingen av spelbranschen sker kanske på grund av den hårda konkurrensen bland onlinesp...

Av Mikael Ståhlnacke - 28 januari 2017 23:15

2 Fantastiska Sporter att spela på hos Spelsidor Du hade lagt ett spel på 1 pund på Leicester City att vinna Engelska Premier League titeln under säsongen 2015/2016 hade du vunnit härliga 5000 pund vid slutet av säsongen. Min erfarenhet säger mig a...

Av Mikael Ståhlnacke - 19 januari 2017 23:08

3 Smarta Saker för att vinna mer hos Spelsidor   När ett fotbollslag går ut på planen för att möta sina motståndare brukar deras coach vanligtvis ha lagt ett par timmar på att göra research i ett försök att få ett övertag. Han kommer att göra det...

Av Mikael Ståhlnacke - 18 januari 2017 22:00

Varför jag spelar Starburst på min lunchrast Starburst spelmaskin är utan tvekan en av de mest eftersökta spelmaskinerna online. Net Entertainments spelmaskin finns hos de flesta av de bästa onlinecasinon som erbjuder NetEnts spelmaskiner. Jag hade...

Av Mikael Ståhlnacke - 14 januari 2017 22:00

Vad du måste lära dig om odds   Du har kanske problem om du vill investera tungt i sportspel, speciellt om du inte har en bra förståelse för spelodds och de olika formaten för odds som används. För att kunna lägga spel och gå med vinst på spelen,...

Skapa flashcards